Andrija Barić (lijevo) smatra da je Dejan Šokman (desno) bez razloga dobio dvije sudačke opomene već u prvoj minuti borbe Foto: Krešimir Đurić

Ozljede i sudac kumovali porazu hrvača Vindije u Petriniji

| 27.4.2019. u 22:45h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U meču 4. kola Premijer hrvatske hrvačke lige jučer je momčad Vindije izgubila u Petrinji od istoimenog domaćina rezultatom 6:4. Bio je to neplanirani poraz varaždinske momčadi, koja ove godine ima ambicije osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

- Inače ne komentiram suđenje, ali ovoga puta moram spomenuti suđenje Maria Petraka iz Slatine, koje je bilo katastrofalno. U posljednjoj borbi programa u kategoriji do 130 kilograma, a koja je bila odlučujuća, naš Dejan Šokman dobio je od suca dvije opomene za ništa već u prvoj minuti, nakon čega je njegov suparnik Kadečka stekao prednost od 4:0. njihov meč je na kraju završio rezultatom 5:5, ali je pobijedio Kadečka zbog dvije opomene našem Šokmanu, a što je donijelo ukupnu pobjedu Petrinji 6:4. Isto tako uoči meča u Petrinij imao sam ozlijeđene Benjamina Šokmana i Filip Frankola, koji su morali predat svoje borbe, a  u sastavu nije bilo ni dovoljno zaliječenog Marka Koščevića -  komentirao je trener hrvača Vindije Andrija Barić.