Ovog vikenda u dvorani na Dravi seniorsko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

| 18.3.2016. u 14:52h | Objavljeno u Sport

Stolnoteniski klub Starr bit će ovog vikenda, 19. i 20. ožujka u dvorani na Dravi, domaćin prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke u stolnom tenisu, pojedinačno i u parovima.

Prije dvije godine bili smo domaćini juniorskog i mlađekadetskog prvenstva države, na kojem smo u tri dana ugostili oko 150 natjecatelja. Zahvaljući uvjetima u dvorani na Dravi i realiziranim akcijama u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom, od regionalnog centra do kampova, te odlične suradnje sa Savezom, u olimpijskoj smo godini dobili priliku organizirati seniorsko prvenstvo Hrvatske. Dolazi 48 najboljih muškaraca i 32 najbolje žene. Iz našeg kluba nastupit ćemo Tomislav Japec i ja, pojedinačno i u parovima – rekao je predsjednik STK Starra Ronald Ređep.

Natjecanja će početi u subotu oko 9.30 sati, a završiti u nedjelju, finalnim mečevima, oko 15 sati. STK Starr osnovan je 2009. godine na inicijativu Ronalda Ređepa, a trenutačno ima pedesetak članova. Muška ekipa u prvoj sezoni u Superligi drži prvo mjesto na tablici, a Ređep je prvi igrač pojedinačno u državi i bez poraza je u paru s Tomislavom Japecom. 

Na prvenstvu Hrvatske će nastupiti i članice STK Varaždina Petek, Poljak, Brodar i Koščak.