Druga momčad Nedeljanca

Ovaj ćemo vikend saznati finaliste u svim kategorijama na dvoranskom prvenstvu u Vidovcu

| 8.2.2020. u 14:38h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Zahuktala se završnica na 15. dvoranskom prvenstvu u malom nogometu za registrirane klubove u Vidovcu.  Jedna utakmica četvrtfinala kod seniora odigrana je jučer. Sastali su se druga momčad Nedeljanca i Novi Marof, a slavili su Nedeljančani 3:2.

Danas su na rasporedu su preostale tri četvrtfinale utakmice kod seniora. Od 19.30 sati igraju Lepoglava i Klenovnik, slijedi susret Plitvice iz Gojanca i prve ekipe Slobode i Tužnog, a dan zatvaraju prva momčad Mladosti iz Margečana i druga ekipa tužnjanske Slobode.

Sutra su na rasporedu su polufinalni susreti u svim kategorijama.  U juniorskom polufinalu od 16.15 sati sastaju se druga ekipa Varteksa i nogometaši Nogometnog centra Lepoglava, dok je druga utakmice polufinala kod juniora između nogometnih centara Varaždinske Toplice i Trnovec na rasporedu od 17.45 sati.

U veteranskom polufinalu čekaju nas prave poslastice. U 17 sati igraju Baka i Auto Florijanić, a u 18.15 sati CB Bilikum i Niko Trade.  Sutrašnji program zatvaraju seniori polufinalnim utakmicama u 19.15 i 20 sati.