Ovog vikenda u Luminiju - Dani smijeha i zabave

| 6.11.2015. u 20:42h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Lumini shopping centar organizira dva dana prepuna smijeha i zabave. Na stand up comedy showu pod nazivom Lumini vikend smijeha u subotu, 7. i nedjelju, 8. studenoga s početkom u 17 sati svi znatiželjni posjetitelji će moći dobiti duplu dozu smijeha uz nasmješnije stand up komičare.

Vikend smijeha otvorit će u 17 sati svima već poznati, ultra smješni Varaždinci Kiki Petrović, poznat kao Slavek i Nenad Kumrić Charlie. U subotu će nakon ovog smješnog dvojca publiku još dodatno ugrijati poznata stand up komičarka, lutkarka i glumica iz susjedne Slovenije, Lucija Ćirović, a nakon njenog nastupa na pozornicu u 18 sati dolazi prvak varaždinskog HNK i poznati glumac Stojan Matavulj. Subotnji program će zatvoriti smiješni dvojac Slavek i Charlie.

Onima kojima u subotu nije bilo dovoljno smijeha mogu doći i u nedjelju po još jednu dozu na isto mjesto i u isto vrijeme. Smiješni program u 17 sati ponovo će otvoriti Varaždinski voditeljski dvojac Kiki Petrović, Slavek i Nenad Kumrić, Charlie nakon kojih slijede nastupi dva najsmješnija i mega popularna stand up komičara. Prednost imaju dame, pa će tako nakon Slaveka i Charliea još jednu dozu smijeha publici dati poznata slovenska stand up komičarka i glumica Martina Ipša. Martina je uz grupu hrvatskih stand up komičara snimila emisiju Stand up & more koja se emitira na Comedy central, stoga je uz nju luda zabava zagarantirana.

U 18 sati mikrofon će preuzeti stand up komičar i voditelj Ivan Šarić koji će svojim forama i šalama zasigurno nasmijati i one najozbiljnije gleatelje. Točku na i ovom smješnom vikendu u Lumini centru stavit će Slavek i Charlie koji će zatvoriti ovaj ludi program.

Osim lude zabave i smijeha do suza, Lumini shopping centar je uz partnera događanja, Farmaciu za one najsretnije pripremio i pregršt nagrada a svim posjetiteljima željnima smijeha osiguran je besplatan ulaz na nastupe.