Trener Podravine Josip Gavranović nije skrivao razočaranje nakon susreta zbog načina na koji je njegova momčad primila gol u posljednjim trenucima susreta

Osmi poraz Podravine, Ludbrežani ljuti na suca koji je kumovao jedinom golu

| 14.11.2015. u 16:15h | Objavljeno u Sport

U utakmici 14. kola Treće HNL Istok danas je momčad Podravine na svom stadionu, pred oko 200 gledatelja, izgubila od sastava Belišća 1:0, a gol odluke postigao je Zoran Ratković u 89. minuti nadmetanja.

- Utakmica je bila negledljiva, obje momčadi bile su dosta loše, pri čemu su gosti bili možda malo bolji suparnik, a mi na žalost nismo bili pravi, kao da nismo željeli pobjedu. Belišće je imalo tri - četiri dobre šanse za pogodak, no naš je vratar Sudec branio odlično i skinuo dva zicera. Primili smo gol iz situacije koja uopće nije mirisala na pogodak, ali je suparnički igrač našeg obrambenog odgurnuo rukama i postigao gol u posljednjim trenucima susreta, a za glavnog suca taj start nije bio prekršaj - kazao je nakon utakmice razočarani trener Podravine Josip Gavranović. Bio je to osmi poraz Podravine ove sezone, a na susretu je pokazano sedam žutih kartona, od čega četiri gostima.

Momčad Varaždina svoj će susret u Antinu odigrati sutra u 14 sati protiv domaćeg posljednjeplasiranog sastava na tablici, momčadi Mladosti.