Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

Orač svladao goste iz Vrbanovca, Radnički bolji od trećeplasirane Lepoglave

| 3.4.2021. u 20:16h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnja četiri susreta 14. kola Druge ŽNL, Radnički je na domaćem terenu stigao do vrijednih bodova protiv trećeplasirane Lepoglave. Slavili su s 2:0 golovima Dražena Kraljića u 38. i 69. minuti susreta. Sam susret Lepoglava je završila sam samo osmoricom na terenu, dok je domaćin završio s desetoricom. U redovima domaćina je isključen Denis Vuković, dok su u redovima gostiju isključeni Mihael Bračko, Domagoj Hojsak i Slaven Vuglač, incident koji je doveo do svih isključenja dogodio se u 90. minuti kada je Bračko dobio drugi žuti karton zbog pokušaja udaranja protivničkog igrača, nakon čega domaći Vuković dobio također drugi žuti zbog vrijeđanja suparničkog igrača, a Hojsak i Vuglač su dobili izravne crvene kartone zbog vrijeđanja suparničkih igrača i sudaca.

Orač je na domaćem terenu bio bolji od gostiju iz Vrbanovca, momčadi Dinama 01 sa 4:1. Deni Žnidarić je donio vodstvo domaćinu u 3. minuti, Marin Miko je u 40. minuti povisio na 2:0, Petar Leskovar je u 66. minuti povisio na 3:0, a Denis Šincek je u 80. minuti zabio za 4:0 iz kaznenog udarca, dok su gosti zabili počasni gol za 4:1 također iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Marko Hajec.

U preostala dva susreta, Mladost (S) je na gostovanju kod Bukovčana slavila s 2:0, dok je Mladost (VT) bila bolja s 3:1 od Rudara 47. Sutra su na rasporedu susreti između Podravca Kitra i Novakovca, Razvitka i Nove Vesi, Zadrugara i Klenovnika te Poleta (M) i Mladosti (Š). Sve utakmice počinju u 16:30 sati.