Članovima HPD Ivančice su uručena priznanja, diplome i plakete

Hrvatski planinarski savez odao priznanje HPD Ivančici

M.N./Varaždinske vijesti | 2.12.2015. u 14:00h | Objavljeno u Našim krajem
Hrvatsko planinarsko društvo "Ivančica" Ivanec održalo je u petak 27. studenog u prostorijama Ribičkog doma u Ivancu svečanu podjelu priznanja društva i Hrvatskog planinarskog saveza članovima društva i svima koji su svojim radom pomogli razvoju planinarstva u Ivancu i na Ivančici. Uz članove društva i goste, proglašenju su prisustvovali dopredsjednica HPS-a Jadranka Čoklica i dogradonačelnik grada Ivanca Čedomir Bračko.
 
Ljudima i poduzećima koji nisu članovi društva uručene su zahvalnice, a članovima, ovisno o godinama rada u društvu, prizanja koje im je uručio predsjednik društva Borislav Kušen. Priznanja Hrvatskog planinarskog saveza koje dobivaju posebno zaslužni članovi koji su svojim trudom i zalaganjem učinili veliku koristi planinarima i planinarstvu priznanja je uručila dopredsjednica HPS-a Jadranka Čoklica. 
 
Brončanim znakom nagrađeni su Krešimir Friščić, Ranko Zbodulja, Branko Kozina, Vlasta Friščić, Franjo Dukarić i Robert Hogge. Srebrnim znakom nagrađen je Dubravko Pejnović, a zlatnim znakom su nagrađeni Vlado Friščić i Dragutin Hanžek, dok su plaketom kao najvišim priznanje HPS-a nagrađeni Ivan Geček, Josip Geček, Eduard Putar i Franjo Surjak. Nakon svečane podjele uslijedilo je planinarsko druženje uz domjenak.