Održana skupština Savate kluba „Omega-Gym“ Kneginec

| 14.2.2018. u 13:59h | Objavljeno u Sport

Održana je redovna skupština Savate kluba „Omega-Gym“ Kneginec. Izvješća o radu, financijsko materijalno stanje udruge za proteklo razdoblje i plan rada za naredno razdoblje podnijeli su predsjednik udruge Tomislav Kreber i tajnik Nikola Kaniški, a izvješća su jednoglasno usvojena.

Članovima skupštine prezentirana je planirana izgradnja sportsko-rekreativnog centra u suradnji s Općinom Gornji Kneginec koja je i dala suglasnost za ustupanje zemljišta u poduzetničkoj zoni „Kneginec,“ koji bi imao sve prateće vanjske i unutarnje sadržaje za sport i rekreaciju, a financirao bi se sredstvima iz EU fondova.

Projekt je prošao prvu fazu vrednovanja u Ministarstvu pooljoprivrede na mjeri 7.4.1., te se očekuje odgovor mjerodavnih institucija o odobravanju izgradnje sportsko-rekreativnog centra.

Predsjedništvo Kluba zahvaljuje se Općini Gornji Kneginec na potpori oko projekta izgradnje, kao i izborniku Savate boks reprezentacije Hrvatske, Predragu Šimunecu, koordinatorici za EU projekte Nataši Lacković, kao i članovima, roditeljima i donatorima kluba.

Skupštini je bio nazočan predsjednik športske zajednice i zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec.