Održana redovna izborna skupština Zajednice sportskih udruga grada Ivanca

| 15.6.2022. u 14:09h | Objavljeno u Sport

Jučer je održana Izborna sjednica Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca, kojoj je nazočilo 23 od 27 članova, a od gostiju na sjednici je bila Irena Kresonja, pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i imovinu Grada Ivanca.

Okupljenima se obratio Josip Šimunek, predsjednik Zajednice koji je podnio izvješće o radu za proteklo četverogodišnje mandatno razdoblje. Financijsko izvješće podnio je tajnik Boris Gotal, a izvješće Nadzornog odbora njegov predsjednik Luka Lančić.

Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno prihvaćena. Za predsjednika Zajednice u mandatnom razdoblju od 2022. do 2026. izabran je Josip Šimunek koji je navedenu funkciju obnašao i proteklom četverogodišnjem mandatu od 4 godine, za dopredsjednika Ivica Jagetić, dok su novi članovi Izvršnog odbora Ivica Jagetić,Daniel Vlaisavljević,Predrag Putar,Branko Prašnjak,Branko Matijević,Josip Jakop,Vladimir Grudenić,Dubravko Ferek ,Stjepan Četrtek i Miljenko Jarnjak.

Izabran je i Nadzorni odbor-Vinko Harjač za predsjednika,Ivica Surjak i Goran Habek za članove. Na kraju Skupštine prisutnima se ispred Grada Ivanca obratila Irena Kresonja, pročelnica koja je čestitala Zajednici i svim njenim članicama na postignutim rezultatima i svim članovima koji su izabrani u novi saziv Skupštine i ostalim tijelima Zajednice, te istakla dobru dosadašnju suradnju između Grada Ivanca i Zajednice uz želju da se tako nastavi i dalje uz još veće uključivanje mladih u sportske udruge, jer oni su budućnost sporta i Grada Ivanca.