Održana redovna izborna skupština Zajednice sportskih udruga grada Ivanca

| 15.6.2022. u 14:09h | Objavljeno u Sport

Jučer je održana Izborna sjednica Zajednice sportskih udruga Grada Ivanca, kojoj je nazočilo 23 od 27 članova, a od gostiju na sjednici je bila Irena Kresonja, pročelnica Upravnog odjela za lokalnu samoupravu i imovinu Grada Ivanca.

Okupljenima se obratio Josip Šimunek, predsjednik Zajednice koji je podnio izvješće o radu za proteklo četverogodišnje mandatno razdoblje. Financijsko izvješće podnio je tajnik Boris Gotal, a izvješće Nadzornog odbora njegov predsjednik Luka Lančić.

Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno prihvaćena. Za predsjednika Zajednice u mandatnom razdoblju od 2022. do 2026. izabran je Josip Šimunek koji je navedenu funkciju obnašao i proteklom četverogodišnjem mandatu od 4 godine, za dopredsjednika Ivica Jagetić, dok su novi članovi Izvršnog odbora Ivica Jagetić,Daniel Vlaisavljević,Predrag Putar,Branko Prašnjak,Branko Matijević,Josip Jakop,Vladimir Grudenić,Dubravko Ferek ,Stjepan Četrtek i Miljenko Jarnjak.

Izabran je i Nadzorni odbor-Vinko Harjač za predsjednika,Ivica Surjak i Goran Habek za članove. Na kraju Skupštine prisutnima se ispred Grada Ivanca obratila Irena Kresonja, pročelnica koja je čestitala Zajednici i svim njenim članicama na postignutim rezultatima i svim članovima koji su izabrani u novi saziv Skupštine i ostalim tijelima Zajednice, te istakla dobru dosadašnju suradnju između Grada Ivanca i Zajednice uz želju da se tako nastavi i dalje uz još veće uključivanje mladih u sportske udruge, jer oni su budućnost sporta i Grada Ivanca.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci