Održana izborna skupština Nogometnog kluba Mladost iz Margečana Foto: Arhiva/VV

Održana izborna skupština Nogometnog kluba Mladost iz Margečana

| 8.6.2022. u 18:34h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Mladost iz Margečana održao je u klupskim prostorijama u Margečanu izbornu godišnju skupštinu Kluba za mandatno razdoblje od 2022. do 2026. godine.

Za predsjednika kluba ponovno je izabran Ivan Vidaček, koji od 2006. godine obnaša funkciju predsjednika Kluba. U dogovoru s Izvršnim odborom kluba funkciju će obavljati još jedan vremenski period, tako dugo dok se ne realiziraju planirane aktivnosti, a zatim će iz zdravstvenih razloga funkciju predati svojemu zamjeniku Dejanu Vidačeku, dok je za tajnika imenovan Brano Prašnjak.

U Izvršni su odbor kluba još izabrani Josip Prašnjak,Josip Vidaček,Siniša Slunjski,Slavko Vidaček,Zdenko Đuras.Marko Rogina, Igor Sedlar,Vidaček Tomislav i Kruno Đuras.

U Nadzorni odbor izabrani su Velimir Vidaček, Marko Lacković i Ivica Krznar,a u sud časti Stjepan Vidaček, Kristijan Vidaček i Danijel Kozulić.

Izvješće o radu Kluba podnio je predsjednik Ivan Vidaček,financijsko izvješće Branko Prašnjak, a izvješće Nadzornog odbora Velimir Vidaček. pri čemu su sva izvješća jednoglasno prihvaćena.