Održana izborna skupština Atletskog kluba Sloboda

| 18.2.2016. u 16:37h | Objavljeno u Sport

Dosadašnji predsjednik Atletskog kluba Sloboda Ivan Domislović obnašat će tu funkciju i u sljedećem četverogodišnjem razdoblju. Dopredsjednik je i dalje Stjepan Smernjak, a za počasnog predsjednika ponovno je izabran prof. Dražen Ožeg. Odlučeno je to na izbornoj skupštini AK Sloboda.

Najavljena je kandidatura Varaždina za Ekipno prvenstvo Europe 2. Lige u 2017. ili 2018. godini, a što će biti 30 godina nakon izgradnje stadiona. Bio bi to prvi veliki atletski događaj nakon JUPEA-e koja je u Varaždinu održana 1989.

Gradu Varaždinu i službeno će se uručiti inicijativa da stadion dobije ime po Arturu Takaču, Varaždincu i velikom svjetskom sportskom djelatniku bez kojega, zacijelo današnjeg sportskog centra Sloboda ne bi bilo.

Proglašeni su i najbolji atletičari i atletičarke u svim kategorijama a to su mlađi kadet Andro Petrinjak, mlađa kadetkinja Ema Čop, kadet Jan Ožeg, kadetkinja Orhidea Leščak, mlađi junior Ivan Novko, mlađa juniorka Franja Želimorski,  junior David Šalamon, juniorka Mateja Jambrović, mlađi senior Bernard Gavez, mlađa seniorka Kristina Dudek, senior Mirko Mičuda i seniorka Lucija Pokos.