Momčadi Nedeljanca, lanjskog pobjednika, i Mladost (M)

Održan ždrijeb skupina kod veterana i seniora na Pan Givova kupu Vidovec 2019.

| 4.1.2019. u 11:09h | Objavljeno u Sport

U dvorani Osnovne škole Vidovec jučer je održan ždrijeb skupina 14. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu za registrirane nogometne klubove pod nazivom „Pan Givova kup Vidovec 2019.“.

U seniorskom dijelu turnira za titulu najboljeg borit će se 16 ekipa, a naslov brani Nedeljanec koji se nalazi u skupini B s prvom ekipom Slobode iz Tužnog, Plitvicom iz Gojanca i Slobodom ŠN. U skupini A su Budućnost, Klenovnik 2, Lepoglava i Polet iz Tuhovca 1, u skupini C Sloboda (T) 2, Klenovnik 1, Rudar 47 i Polet iz Tuhovca 2, dok su u skupini D Obreš, Čevo, Omladinac i Mladost iz Margečana.

Kod veterana za titulu se bori 11 momčadi. U skupini A su Auto Florijanić, Ivančica, Instalacije Kukec i Sloboda iz Tužnog, u skupini B Nedeljanec, Polet iz Tuhovca i varaždinska Mladost, dok su u skupini C Plitvica iz Gojanca, Sloboda ŠN, AS Tomi-CB Best i Budućnost.

S obzirom da mnogo klubova ima problema s igračkim kadrom, turnir će početi, u subotu, 12. siječnja, a raspored će se objaviti u četvrtak, 10. siječnja.

Javno izvlačenje skupina za kategorije pionira i juniora odgođeno je zbog problema klubova s igračkim kadrom, koji nastupaju u županijskim natjecanjima kao nogometni centri.

Organizator je donio odluku da se mogu prijaviti momčadi nogometnih centara ŽNS-a Varaždin, a može se prijaviti i još jedna veteranska momčad jer je jedno mjesto slobodno u skupini B.

Prijave će se primati do srijede, 9. siječnja do 18 sati. Organizator će ždrijebati skupine kod juniora i pionira, dok će na Facebook stranicama objavljivati sve materijale i propozicije za natjecanje, a  u kasnijim fazama rasporede i rezultate natjecanja. Prijave su moguće i na broj: 0915067777.