Održan drugi Masters Pikado saveza Varaždinske regije

| 27.11.2019. u 09:13h | Objavljeno u Sport

U organizaciji ekipe PK Barly GIT u prostorijama kluba održan je drugi od ukupno četiri turnira iz Masters serije Pikado saveza Varaždinske regije. Na turniru se okupilo tridesetak natjecatelja u disciplini „501 master out“. Turnir je prošao u odličnom ozračju i veseloj atmosferi, a kao i obično viđeno je pregršt uzbuđenja i atraktivnih poteza

Nakon prvog mastersa vodeći u ukupnom poretku Dario Strmečki slovio je kao favorit i ovoga turnira, međutim jedna odlična igra dolazi od strane Ivanečkog pikado kluba i njihovog kapetana Andrije Županića. Naime Ivančani ove sezone drži prvo mjesto na tablici A lige, tu se ugodno iznenađenje dosadašnjeg prvenstva, a na ovom turniru Županić je pokazao i zašto.

Nakon nešto lošijeg ulaska u turnir, putem repasaža Županić dolazi do finala gdje ga je čekao Saša Ružić, koji je također tokom turnira igrao odlično, ali jednostavno u finalu nije imao rješenja protiv Županića te gubi rezultatom 4-0.

Treće mjesto osvojio je Marko Moravec, a najveći izlaz na turniru pogodio je Miljenko Stunjak iz ekipe Fenix, završivši partiju na fenomenalnih 160. Nakon pojedinačnog odigrani su i mješoviti parovi, u kojem su prvo mjesto osvojili Dario Strmečki i Tomislav Kaniški. Drugo mjesto osvojili su Neven Plantak i Damir Vuković a treće Saša Ružić i Dražen Devčić.