Određeni suci za utakmice 26. kola SuperSport HNL-a, poznato tko će dijeliti pravdu u petak u Varaždinu Foto: Krešimir Đurić

Određeni suci za utakmice 26. kola SuperSport HNL-a, poznato tko će dijeliti pravdu u petak u Varaždinu

| 14.3.2023. u 13:13h | Objavljeno u Sport

Određeni su suci za predstojeće 26. kolo SuperSport HNL-a, koje će se igrati od petka do nedjelje.

Kolo će na Gradskom stadionu u Varaždinu u petak, u 17 sati, otvoriti Varaždin i Gorica, a susret će suditi Jakov Titlić iz Potravlja.

Pomagat će mu splitski pomoćni suci Hrvoje Radić i Vice Vidović, dok će četvrti sudac biti Toni Dadić iz Zagreba. U VAR sobi bit će Patrik Kolarić iz Zagreba, a pomagat će mu Ivan Starčević iz Bjelovara.

Jakov Titlić nedavno je sudio u Varaždinu,19. veljače, susret protiv Dinama, u kojem su gosti pobijedili 3:1.

Za derbi Dinama i Rijeke u nedjelju od 17:30 sati delegirani su ciparski suci. Glavni sudac bit će Menelaos Antoniou, pomagat će mu Socratous Kyriakos i Komodromos Iraklis, a četvrti sudac bit će Patrik Kolarić iz Čakovca.

U VAR sobi također će biti Ciprani, glavni je Kostas Rovertas, a za AVAR je zadužen Evagoru Evagoras.

 Dvoboj Hajduka i Slaven Belupa u subotu od 18.10 sudit će Osječanin Dario Bel, kojemu će pomagati Goran Pataki i Kristijan Novosel. Četvrti sudac bit će Mateo Erceg, a na VAR-u je Mario Zebec.

 Dvoboj Istra 1961 - Lokomotiva u nedjelju od 15 sati vodit će kao glavni sudac Igor Pajač (Zelina), a Osijek - Šibenik u subotu od 16 preuzet će Ante Čulina (Zagreb).