Trener Jalžabeta Rade Herceg momčad će pripremati za utakmicu koja će se odigrati u srijedu,30. ovoga mjeseca Foto: Dražen Novosel

Odlukom povjerenika za natjecanje 4. NL Jalžabet neće igrati ovaj vikend

| 23.9.2020. u 13:22h | Objavljeno u Sport

Povjerenik za natjecanje Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin Željko Franić donio je odluku da se utakmica 7. kola između Jalžabeta i Mladosti iz Svete Marije na Sportskom centru u Jalžabetu neće igrati u nedjelju,27. rujna u 16 sati, već u srijedu,30. ovoga mjeseca u 16 sati i 30 minuta.

Odgodu utakmice na drugi termin tražila je uprava Nogometnog kluba Jalžabet, a nakon što su perotica igrača iz početnih 11 seniorske momčadi kluba ozljeđena u prometnoj nesreći, koja im se dogodila prošle subote na povratku s prvenstvenog susreta u Prelogu, zbog čega ovaj tjedan nisu u mogućnosti pripremati se za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu.

Kako smo izvjestili petorica igrača Jalžabeta su vraćajući se s prvenstvene utakmice u Prelogu, gdje su s Mladost Kometom odigrali 1:1, u subotu,19. rujna, oko 21 sat i 20 minuta, doživjela prometnu nesreću. Na županijskoj cesti između Orehovice i Šemovca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1990. godine, išao je iz smjera Šemovca u smjeru Orehovice i bio je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

 U jednom trenutku, na ravnom dijelu prometnice, jednim je dijelom svog vozila djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i tom prilikom je došla do sudara s vozilom varaždinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač iz Varaždina ,rođen 2000. godine. Igrači Jalžabeta prošli su s tjelesnim ozljedama, dok je vozilo u kojem su bili pretrpjelo veliku materijalnu štetu.