Odigrane 4 utakmice 2. kola kupa ŽNS-a,svi favoriti prošli

| 15.8.2018. u 19:31h | Objavljeno u Sport

Nakon što je jučer Nedeljanec pobijedio na varaždinskom stadionu Sloboda domaću Slobodu ŠN-a rezultatom 4:2 i plasirao se u 3. kolo Kupa Županijskog nogometnog saveza, danas su odigrana nova četiri susreta 2. kola.

Varteks je gostovao u Slakovcu gdje je igrao protiv domaće Slobode i pobijedio 2:0, golovima Ivana Novoseleca i Tihomira Šoštarića. Podravina je pobijedila u Jurketincu momčad Rudara 47 rezultatom 5:0, što je bio i rezultat nakon prvih 45 minuta. Tri je gola postigao Nikola Valjak, a dva je pridodao Renato Sakač.

Bednja je očekivano pobijedila u Novakovcu istoimenog domaćina rezultatom 4:0, poluvrijeme 2:0, pri čemu je dva gola postigao Ante Kulji. Po jednom su strijelci bili Marin Ivančić i Tin Dvorski.

Andrija Humek i Marko Vidrač bili su strijelci za Polet u Cestici, dok su za pobjedu Jalžabeta rezultatom 3:2, poluvrijeme 2:1 za goste, strijelci bili Kristijan Janušić, Dominik Bručić i Petar Tenčić.

Sutra od 17 sati i 30 minuta u Turčinu će igrati Dubravka Zagorac i Varaždin, a u subotu od 17.30 sati sastat će se: Ivančica - Čevo, Zelengaj - Plitvica (S) i Mladost (SP) - Beretinec.

Drugo kolo Kupa bit će kompletirano u nedjelju, kada će se, također od 17.30 sati, sastati:Mladost (VŽ) - Radnički, Plitvica (G) - Mladost (Š), Poljoprivrednik - Drava, Sloboda (T) - Podravac Kitro, Zadrugar - Polet (T), Vinica - Obreš i Dinamo (B) - Mladost (M).