Odbojkašice Kitro Varaždina slavile su u finalnom susretu koji je odigran u Ivancu

Odbojkašice Kitro Varaždina pobjednice županijskog Kupa

| 30.5.2018. u 10:04h | Objavljeno u Sport

U finalnoj utakmici županijskog odbojkaškog kupa,igračice Kitro Varaždina, članice Prve B nacionalne odbojkaške lige Sjever, pobijedile su ekipu Ivanca, koja nastupa u Drugoj nacionalne lige Centar, s rezultatom 3:0. Finalna je utakmica odigrana u sportskoj dvorani osnovne škole u Ivancu.

U rezultatski uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici prvi set dobile su Varaždinke s 25:21, u drugom je Ivanec vodio 22:18 i 24:22 i samo ga je jedan poen dijelio da osvoje set, ali iskusna gostujuća ekipa i taj je dio susreta riješio u svoju korist sa 28:26. U trećem setu Varaždinke su držale prednost od 2 do 5 poena i dobile set s 25:20.

Pehar je pobjedničkoj ekipi igračicama Kitro Varaždina, kao i poraženom sastavu u finalu, predao predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza Josip Klein.

Utakmica je bila prilika i za oproštaj Inke Inkret, istaknute odbojkašice koja je tri prvenstvene sezone nastupala za Kitro Varaždin i u finalu Županijskog kupa odigrala svoju posljednju utakmicu. Svoju je odbojkašku karijeru započela je u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec, a sad odlazi u Ameriku, na Sveučilište Oral Roberts, gdje će nastaviti svoju akademsku i sportsku karijeru.

finok.jpg

finok__1.jpg