Humanitarni koncert za Moniku Hajdin

| 23.11.2015. u 19:03h | Objavljeno u Društvo

Monika Hajdin je vesela petnaestogodišnja Varaždinka koja boluje od skolioze i spinalne mišićne atrofije tipa 2. Malo njenih sugrađana ne zna priču o tome da Monika živi u teškim uvjetima. Osuđena je na život u invalidskim kolicima, a sa majkom i bakom živi u zgradi na četvrtom katu bez lifta. Mama ju pri tome svaki dan, i po nekoliko puta, mora nositi na rukama ili leđima i pri tome paziti da ne dođe do naglih pokreta jer takav pokret može pogoršati njezino stanje.

U želji da im se pomogne, Humanus rock grupa i Lions club Varaždin Millennium organiziraju humanitarni koncert. Koncert će se održati u petak, 4. prosinca, u Medinoj škrinji. Cijena ulaznica je 50 kuna, a prikupljena sredstva namijenjena su nabavi pomagala popularno nazvanog "gusjeničar", za pomoć pri prijenosu Monike stepenicama.

Ulaznice se mogu rezervirati na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a moći će se kupiti i na ulazu na koncert. Ukoliko je netko spriječen prisustvovati koncertu, a donacijom želi pomoći pri nabavi gusjeničara, novčana sredstva može uplatiti na račun NCLC Varaqždin Millennium kod Privredne banke Zagreb, IBAN: HR8823400091110148610 sa svrhom: Donacija za Moniku Hajdin.