ilustracija Foto: NK Varteks

Odaberi Varteks i postani Bumbar!

Varaždinske vijesti | 18.3.2021. u 20:03h | Objavljeno u Sport

Nadaleko je već poznato kako je Varteksova Škola nogometa najveselije sportsko mjesto na ovim područjima. Nogomet, druženje i zabava su u prvom planu, a u 12 kategorija, podijeljene na 10 muških i dvije ženske selekcije, nogomet igra preko 200 igračica i igrača.

Proljeće je pred vratima, a uz lijepo vrijeme dolazi i još veća potreba za provođenjem što više vremena na otvorenom. Škola nogometa NK Varteksa pruža sjajne uvjete u klupskom kampu u Hrašćici koji se svakodnevno dotjeruje i razvija kako bi bio zadovoljen svaki aspekt modernog nogometaša. Od terena s umjetnom travom i onog s prirodnom, do svlačionica, zajedničkih prostorija, pribora za trening, dresova i kreativnih vježbi.

Klupsi treneri, oni od najmlađih pa do najstarijih kategorija, nisu samo stručnjaci u području fizičke pripreme, već im je bitno što sami nogometaši žele. Pedagoški pristup kojim pristupaju svakom pojedinom mladom igraču u razvoju pruža potpuni doživljaj najvažnije sporedne stvari na svijetu – u susjedstvu.

Između ostalog, dva puta godišnje organizira se veliki Bumbar Kup u kojem se u dvorani Arene Varaždin, uz male Bumbare, natječu i ostali mali nogometaši iz cijele regije! Komunikacija i koordinacija s roditeljima, jednostavan i iskren pristup, zajednička želja da se napreduje iz dana u dan – sve je to pokretač jednog velikog kotača koji je nezaustavljiv u klupskom sportskom, nogometom i životnom putu.

Nogomet je više od same igre, a s Varteksom je to lako iskusiti. Ono što u narednom razdoblju žele povećati je sam kapacitet Škole nogometa i zato traže djevojke od 6 do 16 godina koje žele postati dio vesele nogometne družine i jednog dana igrati prvu ligu, dječake od 6 do 12 godina koji će na treninzima učiti, na terenu i utakmicama pokazivati što znaju, a u budućnosti trčati na velikim travnjacima diljem nogometnog svijeta

Prvi tjedan treninga je besplatan za sve koji dođu u Varteksov kamp u Hrašćici (Ulica Ruđera Boškovića 11, Hrašćica).

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na inbox: NK Varteks Škola nogometa, telefonski na 095 522 6566 i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u