Mladi hrvači Vindije koji su kroz kvalifikacije izborili nastup na Božićnom turniru

Od šest hrvača Vindije njih pet steklo pravo nastupa na Božićnom turniru u Zagrebu

| 18.11.2018. u 14:13h | Objavljeno u Sport

Na jučerašnjem kvalifikacijskom turniru za Božićni turnir, koji će se 15. prosinca održati u Zagrebu, nastupilo je 149 hrvača, dječaka i kadeta iz oko 30 hrvatskih hrvačkih klubova, među njima i šest članova varaždinske Vindije od kojih je pet izborilo nastup na Božićnom turniru.

Na kvalifikacijama za Božićni turnir, koje su održane u dvorani Pešćenica u Zagrebu, kod dječaka petero prvoplasiranih po kategirijama steklo je pravi nastupa na Božićnom turniru, a od članova Vindije Chris Benček je u kategoriji do 42 kilograma zauzeo drugo mjesto, Andrija Gužvinec je u kategoriji do 47 kilograma bio treći, a identičan je plasman ostvario Leon Petrić u kategoriji do 59 kilograma.

Kod kadeta tri prvoplasirana u svakoj kategoriji sudjelovat će na Božićnom turniru a od članova Vindije Luka Fajfarić je u kategoriji do 55 kilograma zauzeo treće mjesto, a David Slunjski je u kategoriji do 55 kilograma izgubio borbu za treće mjesto, a u kategoriji do 80 kilograma Ivica Florjanić bio je treći. Hrvači Vindije nastupili su pod vodstvom trenera Andrije Barića.