Članovi SK Cekin na prvenstvu Hrvatske u Samoboru

Od osmero članova Cekina petero do medalja, ekipno zlato kadeta

| 1.8.2016. u 17:57h | Objavljeno u Sport

Jučer je u Samoboru održano prvenstvo Hrvatske za streličare na otvorenom. Ni visoka temeratura, ni sunce koje je nesmiljeno pržilo nisu spriječili članove varaždinskog Streličarskog klub "Cekin" u osvajanju medalja.

Od osmero na natjecanje izašlih članova kluba, petero njih izborilo je pojedinačne medalje, a iskazala se i ekipa kadeta osvajanjem ekipnog zlata, u sastavu Antonio Ritec, Matko Dupor i Matija Hanžek. Svakako treba naglasiti da Matko Dupor još uvijek nastupa u kategoriji dječaka do 14 godina, ali je pojačao ekipu i nastupio za kadete.

Natjecatelji "Cekina" na ovom su se natjecanju pojavili u novim ruhu, novim klupskim majicama, zahvaljujući tvrtki Mobilisis, njihovom novom sponzoru. Kod kadeta u olimpijskom luku treće je mjesto osvojio Antonio Ritec, četvrti je bio Matko Dupor, a peti Matija Hanžek. Kod seniora u golom luku na peto se mjesto plasirao Zoran Marenčić, a kod seniora u standardnom luku treći je bio Tin Makitan.

Među veterankama u olimpijskom luku prvo je mjesto osvojila Božena Šimek-Šuplika, kod veterana u standardnom luku drugi je bio Vjekoslav Rutić, a isto je mjesto osvojio i Domagoj Dupor kod veterana u tradicionalnom luku.