Od danas prodaja ulaznica za utakmicu s Interom koja se igra u četvrtak

| 23.6.2020. u 11:20h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjeda u utakmicama protiv Hajduka i Istre 1961, već ovog četvrtka nogometaši Varaždina u 21:05 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu u sklopu 31. kola HT Prve lige ugošćuju momčad Intera iz Zaprešića. Sukladno odlukama Hrvatskog zavoda za javno zdrastvo, Stožera za civilnu zaštitu te Hrvatskog nogometnog saveza i na ovoj utakmici biti će omogućeno prisustvo gledatelja ali po posebnim mjerama i uvjetima.

Sve godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu no postoji mogućnost da rezervirane stolice zbog epidemioloških mjera neće biti dostupne. Kapacitet stadiona, odnosno maksimalni broj dozvoljenih gledatelja biti će smanjen na trećinu ukupnog kapaciteta što iznosi 3200 gledatelja. Prilikom ulaska na stadion bit će nužnoostaviti osobne podatke uz predočenje osobne iskaznice te broj telefona za eventualne epidemiološke potrebe.

Cijena ulaznica za tribinu Sredina biti će 50 kuna dok će za sve ostale tribine biti 30 kuna. Ulaznice će se prodavati do popunjavanja dostupnog kapactiteta. Tribina Istok biti će u prodaji ukoliko se pokaže potreba za njenim otvaranje. Ulaznice su u prodaji od danas od 12 sati u sklopu caffe bara na stadionu dok će na dan utakmice Ticket Point biti otvoren od 10 sati.