Od danas do nedjelje 25. izadnje turnira u bejzbolu "Vindi Iso Sport 2023"

| 24.8.2023. u 12:06h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Baseball kluba Vindija,a pod pokroviteljstvom Vindije dd, 25.  međunardoni turnir "Vindi Iso Sport 2023", očarat će ljubitelje sporta od danas, 24.  do nedjelje, 27. kolovoza.

S dvanaest ekipa i preko 250 igrača koji dolaze iz pet različitih zemalja, ovaj turnir obećava uzbuđenja, druženja i bejzbolske akcije bez premca.

Turnir "Vindi Iso Sport" godišnji je spektakl kojim se obilježavaju posljednji dani renomiranog Špancirfesta. Varaždin već 25 godina svjedoči kako ova manifestacija iz skromnog lokalnog natjecanja prerasta u veliku međunarodnu atrakciju koja privlači ekipe i navijače sa svih strana.

Jedan od vrhunaca turnira je parada kroz grad u subotu. Ekipe će ponosno marširati, pokazati svoje boje i unijeti bejzbolsku atmosferu na ulice Varaždina.

Ovaj događaj ne samo da slavi sport, već služi i kao dokaz kulturne razmjene i prijateljstva koje sport može potaknuti. Kulminacija turnira proslavit će se u Vindilandu, prikladnom mjestu koje je odabrao generalni sponzor, Vindija dd. poznat po prekrasnom programu za najmlađe i toplom gostoprimstvu,

Utakmice će se igratu na stadionu "Home of Vindija Baseball" koji se nalazi na popularnom Srednjoškolcu. Prva utakmica počinje danas u 15 sati, a u petak, subotu i nedjelju utakmice će se igrati od 9 sati . Nastupaju ekipe kategorija U13 i U 16 iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Mađarske i Bugarske,