Od 3. do 8. ožujka Varaždin će biti domaćin najboljim U-21 stolnotenisačima Europe Foto: Martin Novosel

Od 3. do 8. ožujka Varaždin će biti domaćin najboljim U-21 stolnotenisačima Europe

Varaždinske vijesti | 9.1.2020. u 12:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Varaždin će od 3. do 8. ožujka biti domaćin Europskog prvenstva u stolnom tenisu za igrače i igračice do 21 godine. Bit će to još jedno veliko natjecanje međunarodno natjecanje kojemu će domaćin biti Arena Varaždin u zadnjih 10 godina. Natjecanje su na današnjoj novinarskoj konferenciji najavili gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok i predsjednik i igrač varaždinskog STK Starra Ronald Ređep.

- Nakon rukometnog i atletskog prvenstva Varaždinu je čast što će ponovo biti domaćin jednog velikog europskog natjecanja. Ovaj put riječ je o stolnom tenisu, vrlo atraktivnom sportu. Varaždinski hoteli će biti popunjeni a imat ćemo i veliku promidžbu jer će se prvenstvo iz Varaždina prenositi putem televizije i interneta u cijeli svijet - rekao je Čehok.

- U Varaždinu će nastupiti 116 igrača i igračica iz 28 europskih država. Natjecat će se u pojedinačnim disciplinama, te u parovima, a po prvi put i u mješovitim parovima, a ulaz na ovo natjecanje će za publiku biti besplatan - naglasio je Ređep na konferenciji na kojoj su također prisustvovali i pročelnica Upravnog odijela za kulturu, obrazovanje i sport Draženka Dević i viši savjetnik za sport Marinko Šipoš.

Najava_U-21_prvenstva_u_stolnom_tenisu_1.jpg

Najava_U-21_prvenstva_u_stolnom_tenisu_3.jpg

Najava_U-21_prvenstva_u_stolnom_tenisu_2.jpg

Označeno u