ilustracija

Objavljeni sastavi Varaždina i Slaven Belupa za susret 27. kola HT Prve lige

| 2.4.2021. u 17:09h | Objavljeno u Sport

U 18 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu igrat će se susret 27. kola HT Prve lige između Varaždina i Slaven Belupa. Susjedski je to derbi koji ima veliku važnost za obje momčadi, devetoplasiranog domaćina s 22 i gostiju s 24 osvojena boda.

>> UŽIVO Susret 27. kola HT Prve lige između Varaždina i Slaven Belupa

Trener Varaždina Zoran Kastel odlučio se za Horkaša na golu, u obrani su Tkalčić, Čelić, Pellumbi i Memija, u sredini terena su Đurasek, Posavec i Djou, na bokovima su Boban i Peco te u napadu Obregon. Na klupi su Zelenika, Postonjski, Benko, Vuk, Senić, Kolarić,Herrea, Petrović i Stolnik. Nema ozlijeđenog Urate

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić odlučio se za slijedećih 11: Filipović, Kim, Van Bruggen,Božić,Glavčić,Gamarra,Ilčić,.Knol,Prce,Lulić i Bosec. Na klupi su Čović,Turanjanin,Etoundi, Delić, Liklin, Julardžija, Apau, Bogojević, Krstanović. U momčadi Slaven Belupa zbog tri žuta kartona nema Gode i Parackog, a zbog ozljede Bačelić Grgića i Mlinara.

Glavni sudac utakmice bit će Dario Bel iz Osijeka, dok će njegovi pomoćnici biti Marjan Tomas, Kruno Šarić i Zdenko Lovrić. VAR sudac bit će Ivan Vučković iz Zagreba, a njegov asistent Igor Krmar.