Martin Vugrinec (lijevo) s ocem Ivicom spremno čeka prve dvije utrke ovogodišnje Alpe Adria prvenstva Foto: Ivica Vugrinec

Novomarofčanin Martin Vugrinec daleko najbrži na današnjim treninzima AAP-a u Poznanju

| 25.5.2017. u 19:56h | Objavljeno u Sport

Novomarofski motociklist Martin Vugrinec (18) boravi u Poznanju u Poljskoj gdje se 26. i 27. svibnja održava europsko Alpe Adria prvenstvo. Vugrinec nastupa u klasi Superstock 600,a danas je bio dan službenih treninga.

- Poznanj je ove godine najudaljenija Martinova destinacija 1 200 kilometara od Novog Marofa. Ovaj vikend voze se dvije trke, od kojih je jedna na rasporedu sutra, a druga u subotu. Danas je Martin bio daleko najbrži u svojoj klasi na tri slobodna treninga na svom Kawasakiju protiv mnogobrojnih konkurenata. Bio je toliko brz da bi u svim klasama bio ukupno peti od svih vozača. To je nevjerojatan rezultat, koji dovoljno govori samo za sebe - naglasio je s ponosom Ivica Vugrinec, Martinov otac, menađer i dio tima.

- Posjetila nas je i delegacija Martinović jakog sponzora Unije Poljska i bili su oduševljeni rezultatima i našim kompletnim okruženjem a naročito načinom na koji predstavljamo svoje partnere. Za primjer drugima - zaključio je Ivica Vugrinec.