MNK Novi Marof

Novomarofčani saznali raspored kvalifikacija za popunu Prve HMNL

| 19.6.2020. u 16:57h | Objavljeno u Sport

U prostorijama HNS-a u Zagrebu održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu Prve hrvatske malonogometne lige. Na ždrijebu nisu bili predstavnici klubova zbog epidemioloških mjera zaštite od korona-virusa, a izvlačenju parova su nazočili članovi povjerenstva: Neven Šprajcer (koordinator za natjecanja HNS-a), Matija Puhak (pravna služba) i Romeo Čižmešija (tajnik Komisije za mali nogomet).

Kvalifikacije će se odigrati od 3. do 5.srpnja u zagrebačkoj dvorani ‘Sutinska vrela’, a HNS snosi troškove kompletne organizacije, kao i troškove službenih osoba. MNK Novi Marof će otvoriti kvalifikacije u petak,3. srpnja  u 19 sati utakmicom protiv Murtera, u 2. kolu u subotu, 4. srpnja u 19 sati sastat će se Osijek Kelme i Murter, a posljednjeg dana kvalifikacija u nedjelju,5. srpnja, Novi Marof će igrati protiv sastava Osijek Kelme.

Prvoplasirana momčad kvalifikacija steći će pravo izravnog plasmana u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu, dok će drugi igrati dodatne kvalifikacije s pretposljednjim sastavom Prve lige.