Novi Marof uvjerljiv protiv Beretinca, Sloboda (T) uvjerljiva protiv Čeva Foto: Martin Novosel

Novi Marof uvjerljiv protiv Beretinca, Sloboda (T) uvjerljiva protiv Čeva

| 13.11.2021. u 16:37h | Objavljeno u Sport

U današnje tri utakmice 12. kola Prve ŽNL, najvišu pobjedu ostvarila je Sloboda (T) protiv Čeva na domaćem terenu, svladavši svog protivnika sa 4:0.

Branislav Slunjski zabio je golove za 1:0 i 2:0 u 15. i 50. minuti susreta, dok su preostala dva gola za domaći sastav zabili Leon Slunjski u 70.  te Dominik Biškup u 73. minuti susreta. Čevo je u 67. minuti susreta ostao s igračem manje nakon što je Nenad Đurin prvo u 58. minuti zaradio jedan žuti, a u 67. minuti i drugi žuti karton, prvi zbog preoštre igre, drugi zbog povlačenja igrača za majicu.

Novi Marof je do 4:1 pobjede na gostovanju kod Beretinca stigao preokretom. Beretinec je poveo pogotkom Matka Žganece u 3. minuti susreta, ali su nakon toga gosti golovima Tomislava Harmicara u 20. i 49. minuti te Valentina Bečehelija u 38. i Lukasa Stojaka u 77. minuti susreta preokrenuli na konačnih 4:1.

U Varaždinu je domaća Mladost ugostila Dravu-Ajax i izgubila s minimalnih 1:0. Gol odluke pao je u već u 10. minuti susreta, a strijelac je bio Karlo Kolak.

Najzanimljiviji i najuzbudljiviji susret kola, igrat će se sutra u Tuhovcu gdje će se susresti prvoplasirani Polet (T) i drugoplasirani Obreš u utakmici koja bi lako mogla odlučiti jesenskog prvaka i odlučiti tko će imati pole poziciju za osvajanje naslova. Utakmica je na rasporedu u 12 sati.

Sutra su na rasporedu još tri susreta, Mladost (M) dočekuje Plitvicu (S), Mladost (S) će ugostiti Zadrugara, dok će Polet (C) biti domaćin Slobodi (Vž). Sve utakmice su na rasporedu u 12 sati.