Nove pobjede Varaždina i Ivančice u Drugoj ML Sjever Foto: Martin Novosel

Nove pobjede Varaždina i Ivančice u Drugoj ML Sjever

vv | 18.12.2023. u 07:58h | Objavljeno u Sport

Nakon što su oba domaća predstavnika slavila u proteklom 10. kolu Druge muške lige Sjever, to su učinili i u ovom 11. kolu. Varaždin je slavio na gostovanju kod Virke, dok je Ivančica slavila kod Bjelovara.

Varaždin je slavio sa 120:95 kod Virke. Najviše koševa za varaždinski sastav postigao je Filip Majdak koji je zabio 34 koševa, Lovre Štambuk ga je pratio sa 26 koševa, dok je Manuel Novak zabio 21 koš za varaždinski sastav.

Ivančica je također uvjerljivo sa 101:80 svladala Bjelovara u Bjelovaru. Najbolji igrač Ivančice bio je Leonardo Matuza sa 33 koša, Filip Rožman ga je pratio sa 26 koševa, a pored njih je u sastavu Ivančice još samo Martin Fištrek bio dvoznamenkasti sa 16 koševa.

Varaždin u konkurenciji od 12 momčadi trenutno zauzima treće mjesto sa osam pobjeda i tri poraza, dok Ivančica drži šesto mjesto sa šest pobjeda i pet poraza.

U posljednjem 12. kolu jesenskog dijela prvenstva Druge ML Sjever, Varaždin će ići na gostovanje kod Petra Zrinskog, dok će Ivančica biti gost Mladosti (Đ).