Nogometni klub Varaždin dobio novog sponzora

| 22.7.2022. u 14:01h | Objavljeno u Sport

Iz najstarije hrvatske županije oduvijek su dolazili veliki sportaši. Ne bi imalo smisla sve ih nabrajati, jer tekst bi se poprilično oduljio, ali iako su se u raznim sportovima ostvarivali veliki uspjesi, nogomet je ipak oduvijek bio sport broj jedan većini Varaždinaca i ljudi iz Varaždinske županije.

Ti krajevi dali su brojne velike igrače i kvaliteta je na sjeveru Hrvatske konstanta. Sve to prepoznala je Germania koja je s povratnikom u HNL potpisala jednogodišnju suradnju.

Potpisu ugovora prisustvovali su Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije, zatim član uprave Marijo Tolj, dok je svoje nove poslovne partnere i sportske prijatelje u klupskim prostorijama dočekao Dražen Vitez, predsjednik kluba.

„Nije nam teško bilo pronaći zajednički jezik s ljudima iz ovog prekrasnog grada i nogometnog kluba koji nas je stvarno razveselio svojom ambicijom i dugoročnim planiranjem. Sve to nas je dodatno uvjerilo u klupski projekt zbog čega smo iznimno zadovoljni postignutim dogovorom. Germania vjeruje Varaždinu i sigurni smo da će ovaj spoj donijeti puno toga dobroga te da će obje strane u konačnici biti zadovoljne“, rekla je direktorica marketinga Jasmina Batarilo-Ćerdić.

Varaždin je prošle sezone demonstrirao kako su u drugom rangu hrvatskog nogometa 'uljez', a sigurni smo da će u predstojećoj nogometnoj sezoni u najvišem rangu natjecanja nastaviti s kvalitetnom igrom.