Varteks danas na stadionu Sloboda očekuje težak susret sa sastavom iz Ivankova Foto: Krešimir Đurić

Nogometaši Varteksa danas od 14 sati na Slobodi dočekuju Bedem

| 11.11.2017. u 10:09h | Objavljeno u Sport

U sklopu 13. kola Treće HNL Istok momčad Varteksa će danas u 14 sati na varaždinskom stadionu Sloboda ugostiti Bedem iz Ivankova. Za varaždinskog trećeligaša ovaj susret dolazi nakon tri uzastopna prvenstvena poraza, a posljednji je bio u prošlom kolu u Bijelom Brdu, gdje ih je domaći BSK svladao s 1:0, golom iz kaznenog udarca u 68. minuti .

Varteks je na tom susretu, zbog ozljeda i kartona, imao samo 14 igrača u zapisniku, a od 80. minute imao je i igrača manje na terenu, jer je, crveni karton dobio Romano Nježić.

- Domaćin ničim nije pokazao da je bolji od nas, a utakmicu je presudio jedan detalj. Cijeli smo susret bili odlični u bloku, dobro smo izlazili u polukontre i kontre, stalno smo bili opasnost po gol domaćina, koji nam nije mogao ništa. Bili smo bez šest standardnih igrača, i iako nije bilo pola ekipe pružili smo jednu od najboljih igara od kada smo u ligi, zaslužili smo najmanje bod, a da smo bili kompletni, pobijedili bi - rekao je trener Varteksa Antun Jukić.

Najavljujući današnje nadmetanja sa sastavom Bedema iz Ivankova Jukić je rekao:
-Očekujem tvrdog suparnika, a ako ćemo biti pravi, oni sigurno neće doći lagano do bodova u Varaždinu - zaključio je Jukić.