Nakon boda u prošlom kolu u Bjelovaru Varteks će danas na Sobodi pokušati osvojiti bodove protiv Oriolika Foto: Krešimir Đurić

Nogometaši Varteksa danas na stadionu Sloboda ugošćuju Oriolik

| 14.10.2017. u 10:26h | Objavljeno u Sport

U sklopu 9. kola u Trećoj HNL Istok momčad Varteksa će danas na varaždinskom stadionu Sloboda u 15 sati ugostiti sastav Oriolika. U prošlom kolu Varteks je osvojio bod odigravši u Bjelovaru s istoimenim domaćinom susret bez golova, a trener gostiju Antun Jukić nije bio zadovoljan konačnim ishodom.

- Bili smo bolja momčad cijelu utakmicu, promašili smo pet izglednih prilika, a Bjelovar nije imao ni jednu šansu. Osim toga nismo iskoristili kazneni udarac u 60. minuti. Šoštarić je bio srušen u jedanaestercu, dobro je pucao s bijele točke, ali je vratar Bjelovara sjajno obranio njegov udarac. Nadtrčali smo ih, zadnjih pola sata gol je visio u zraku, ali malo mirnoće i iskustva je nedostajalo da pobijedimo. Pokazuje se da nas nitko neće nadtrčati, a malo ih nam može parirati - komentirao je trener Jukić.

Najavljujući današnji susret trener Varteksa je naglasio:

- Očekujem tvrdu utakmicu, jer znam da je momčad Oriolika izvrsna u bloku, primaju malo golova, s obzrom da imaju čvrsti bedem pred svojim golom, kojeg je teško probiti. Moramo biti pametni i pokušati materijalizirati našu trku i brzinu te domaćinski teren - zaključio je Jukić.