Momčad Varaždina koja je otputovala na pripreme na Kupres

Nogometaši Varaždina otputovali na osmodnevne pripreme na Kupres

| 27.6.2019. u 12:31h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nogometaši Varaždina jutros su otputovali na osmodnevne pripreme na Kupres.

- Zadovoljan sam načinom na koji igrači prije svega pristupaju treningu i kako se ponašaju, a u ovoj fazi priprema to je ono što je najvažnije. Do sada, hvala Bogu, nije bilo problema što se tiče ozljeda. Tijekom priprema na Kupresu naglasak će u radu biti na kondicijskom dijelu, ali i na tehničko taktičkim stvarima. Odlazak izvan grada je jako dobar, prije svega za atmosferu u momčadi, a igrači kada su na jednom mjestu imaju režim odmora, hrane i treninga, što je jako bitno u ovom dijelu priprema - rekao je trener nogometaša Varaždina Borimir Perković.

Pripreme na Kupresu odradit će Ivan Nevistić, Ante Mrmić, Dinko Gavranović, Ivan Posavec, Leonard Vuk, Karlo Sambolec,Sven Golub, Niko Havelka, Marko Stolnik,Luka Mezga, Patrick J.O. Kesse, Hrvoje Crnčec, Dejan Glavica, Matija Kolarić, Shohei Yokoyama,Matej Senić, Mario Brlečić, Leon Benko, Dario Jertec,Kristijan Fućak, Ivan Miličević,Dominik Perković i Dominik Glavina. Zbog ozljede među putnicima nije bio Karlo Težak.

 U sklopu priprema na Kupresu u planu je i odigravanje dva prijateljska susreta. Prvi će suparnik biti četvrtoplasirana momčad prošlogodišnje sezone Premijer lige BiH Željezničar iz Sarajeva, a utakmica će se igrati u nedjelju, 30. lipnja, na stadionu Troglava u Livnu. U srijedu 3. srpnja, od 19 sati, na stadionu Pirota u Travniku, suparnik biti momčad Veleža iz Mostara, koji će se u novoj sezoni natjecati u Premijer ligi BiH, a lani je igrao u Prvoj ligi Federacije BiH.

Posljednju provjeru uoči početka novog prvenstva u Prvoj HNL momčad Varaždina imati 14. srpnja na svom stadionu protiv saudijskog prvoligaša Al-Ahlija, kojem je trener Varaždinac Branko Ivanković, a do početka prvenstva momčad Borimira Perkovića odigrat će ukupno pet prijateljskih susreta.