ilustracija Foto: Dražen Novosel

Nogometaši Varaždina od ponedjeljka počinju s treninzima na stadionu

| 24.4.2020. u 15:24h | Objavljeno u Sport

Igrači varaždinskog nogometnog prvoligaša će pod vodstvom trenera Samira Toplaka i ostalih članova stručnog stožera od ponedjeljka početi s grupnim radom na svom stadionu. Uz dozvolu Stožera Civilne zaštite, radit će se u grupama od po pet igrača, koji neće koristiti klupske prostorije, odnosno na teren će doći direktno iz vlastitih automobila uz obavezan razmak od po 5 metara između svakoga igrača.

Između grupa biti će 15 minuta razmaka, izvjestili su iz varaždinskog nogometnog prvoligaša.

Što se tiče nastavka HT Prve lige, poznato je da je slijedom odluka Stožera civilne zaštite RH i produženja mjera do 4. svibnja 2020. godine, HNS nedavno donio odluku kako nastavak natjecanja u Prvoj HNL neće započeti 16. svibnja, što je bio prvi od tri predviđena termina nastavka natjecanja.

Podsjetimo, Izvršni odbor HNS-a nedavno je odredio rokove do kojih će objaviti eventualno odabranu inačicu odluke o početku nastavka natjecanja u Prvoj i Drugoj HNL. Po prvoj opciji, a koja je danas otpala kao mogućnost, početak natjecanja Prve HNL trebao je biti 16. svibnja 2020. Početak natjecanja Druge HNL bio bi 23. svibnja, završetak natjecanja Prve HNL i 2. HNL po tom prijedlogu bio bi 18. srpnja, a rok za objavu je 20. travnja.

Po drugoj predloženoj opciji početak natjecanja Prve i Druge HNL bio bi 30. svibnja, završetak natjecanja obiju liga bio bi 25. srpnja, a rok za objavu 4. svibnja. Po trećoj predloženoj opciji početak natjecanja Prve i Druge HNL bio bi 13. lipnja 2020., završetak natjecanja Prve HNL bio bi 2. kolovoza, a završetak natjecanja Druge HNL 1. kolovoza. a rok za objavu: 18. svibnja

Označeno u