U autobusu za Biograd na Moru bilo je 25 igrača, među kojima nije bilo ozlijeđenih Mesarića, Erića i Samboleca Foto: Dražen Novosel

Nogometaši Varaždina jutros otputovali na pripreme u Biograd na Moru

| 27.2.2018. u 09:56h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Zbog loših meteoroloških prilika uprava varaždinskog nogometnog drugoligaša je u dogovoru sa stručnim stožerom, odlučila da će nogometaši Varaždina završni dio priprema odraditi u Biogradu na Moru, gdje su igrači otputovali jutros, klupskim autobusom.

Trener momčadi Varaždina Mario Kovačević imat će na raspolaganju 25 igrača, među kojima nisu ozlijeđeni Mesarić, Sambolec i Erić, koji su ostali u varaždinu i radit će po posebnom programu.

Nogometaši Varaždina bi danas u poslijepodnevnim satima trebali odraditi i prvi trening u Biogradu na Moru, a osim svakodnevnih treninga u planu je i odigravanje triju prijateljskih susreta, sutra protiv domaćeg Pomorca, zatim Zadra, te u subotu prije povratka u Varaždin, planirana "generalka" s drugoligašem Šibenikom.

Kao što je poznato povjerenik za natjecanje Druge HNL odlučilo je zbog meteoroloških neprilika odgoditi početak drugog dijela prvenstva za sedam dana, pa će se prva utakmica protiv Solina umjesto 3. ožujka igrati 10. ožujka na stadionu Varteksa.