Plitvica je nadoknadila zaostatak od dva pogotka i osvojila bod Foto: Dražen Novosel

Nogometaši Plitvice i Novog Marofa kao domaćini jučer osvojili po bod

| 3.4.2018. u 11:27h | Objavljeno u Sport

Jučer su odigrana dva susreta 18. kola Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin koja su se trebala igrati u subotu, ali su bila odgođena zbog kiše i vodom natopljenog terena.

U Gojancu su, pred oko 200 gledatelja, domaća Plitvica i Međimurec iz Dunjkovca odigrali bez pobjednika 2:2, iako su gosti imali prednost od 2:0, a sve bitno po rezultat susreta dogodilo se u prvom poluvremenu. Tri od četiri gola na susretu postigli su igrači Plitvice.

Gosti su poveli u 9. minuti, auto golom Mihaela Melnjaka,  a na 2:0 povisio je Shohei Yokoyama iz kaznenog udarca u 22. minuti nadmetanja. Pet minuta kasnije Plitvica je smanjila vodstvo gostiju na 1:2 iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Luka Tomašić, koji je u 41. minuti postavio konačnih 2:2.

U Novom Marofu su istoimeni domaćin i Dinamo iz Domašinca, pred oko 200 gledatelja, odigrali susret bez golova. Na skliskom i blatnjavom terenu obje su momčadi imale svoje prilike, koje nisu iskoristile, pa je neriješeno najpravedniji rezultat nadmetanja.

Iz ovog kola ostala su još dva neodigrana susreta između Rudara i Mladost Kometa te Slobode iz Slakovca i ludbreške Podravine, a odigrat će se u srijedu,16. svibnja.