Nogometaši Ivančice na otvorenju igrališta u Salinovcu pobijedili Rudar Dubravu Zabočku

Varaždinske vijesti | 27.2.2022. u 16:34h | Objavljeno u Sport

Momčad Ivančice pobijedila je Rudar Dubravu Zabočku, člana Prve županijske nogometne lige Krapinsko-zagorske sa 3:0 u svojoj četvrtoj pripremnoj utakmici koja je odigrana jučer, na nogometnom igralištu u Salinovcu i ostat će zapisana u povijest kluba kao prva službena utakmica odigrana na novoizgrađenom igralištu koje je NK Ivančica prijavio kao svoje pomoćno igralište udaljeno 3 km od Ivanca.

Za Ivančicu su golove postigli Eduard Vusić u 5. minuti, Patrik Varga u 19. i Ivan Josipović u 23. minuti. Ivančica je imala još nekoliko izglednih prigoda , međutim nije ih uspjela realizirati.

Domaći vratar Marko Posavec istaknuo se s nekoliko sjajnih obrana. U drugom poluvremenu trener Rade Herceg dao je priliku svim igračima s klupe koji su iskoristili svoju minutažu.

NK IVANČICA :Marko Posavec,Nikola Pintarić,Gabriel Pavlina,Nikola Kolarek,Leon Gregur (kapetan),Ivan Josipović,Darko Jagić,Luka Papec,Eduard Vusić,Borna Keča,Patrik Varga. Igrali su još: Alen Kostanjevec,Marko Loparić Leon Vuglač,Antonio Hehet,Toni Zagorščak,Dario Novak,Lovro Maček. TRENER:Rade Herceg.

NK RUDAR DUBRAVA ZABOČKA :Lovro Bajsić, Florijan Videk,Lovro Topolovec, Antun Capar,Siniša Gregurić,Filip Kovačić,Rhadi Mousine, Karlo Gregurić,Fran Švaljek,Nikola Badrov,Kristijan Valaško.Još su igrali:Ivan Martinić,Franjo Lukić,Matija Bratković,Jurica Fotivec,Renato Majsec,Roberto Pavetić,Dorijan Bakek,Dominik Cujzek. TRENER:Robert Varjačić.

Označeno u