NK ZELENGAJ Matija Hudoletnjak: Ako dovedemo igrače koje tražim borit ćemo se za vrh

| 21.12.2021. u 12:21h | Objavljeno u Sport

Momčad Zelengaja iz Kučana Donjeg, koja je većim dijelom jesenske polusezone bila prva na tablici, a na kraju su jesen završili kao drugi, s tri boda manje od lidera Ivančice, najugodnije je iznenađenje jesensko iznenađenje Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin.

U odnosu na prošlu sezonu momčad je promijenila trenera, Zorana Ivančića naslijedio je Matija Hudoletnjak (36), a promjena je bilo i u igračkom kadru..

- Igrače dobro poznajem i znao sam s kakvim kadrom raspolažem. Od uprave sam tražio da mi dovedu veznog i stopera, a angažirali su mi špicu i beka, pa smo se morali prilagoditi u drugačiji sustav. Prošle godine Zelengaj igrao u sustavu 4-2-3-1, a ja sam to promijenio na 4-4-2, što se pokazalo bolje. Promijenili smo treninge i pristup treninzima, što nam se također isplatilo. Nismo očekivali da ćemo veći dio sezone biti prvi. Kada sam dolazio za trenera rekao sam da mi je plan da budemo između trećeg i petog mjesta, a sve ostalo iznad toga bit će odlično - rekao je uvodno trener Zelengaja Matija Hudoletnjak.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....