Samir Toplak Foto: VV arhiva

NK Varaždin: Trener naše momčadi je Samir Toplak

| 10.11.2020. u 16:18h | Objavljeno u Sport

- S obzirom na današnje medijske napise, NK Varaždin izvješćuje da je trener seniorske momčadi kluba i dalje gospodin Samir Toplak, koji sa svojim stručnim stožerom koristi ovu stanku u prvenstvu kako bi što bolje pripremio momčad za obaveze koje dolaze - priopćili su danas iz NK Varaždin.

Nogometaše Varaždina 20. studenog očekuje susret 12. kola HT Prve lige s Lokomotivom u Zagrebu, 23. studenog igrat će se odgođena utakmica 10. kola s Goricom u Velikoj Gorici, dok će 28, studenog Varaždin u sklopu 13. kola HT Prve lige dočekati na svom stadionu momčad Istre 1961.

- Uprava kluba kao i mnogobrojni navijači ne mogu biti zadovoljni trenutačnom pozicijom momčadi, koja je nakon 11. kola i deset odigranih susreta na posljednjem mjestu tablice, sa 7 osvojenih bodova, što je samo 4 boda manje od šestoplasiranog Slaven Belupa. Podsjetimo, prošle je sezone Varaždin, koji je nakon uvodnih nekoliko kola od mnogih već bio otpisan, upravo pod vodstvom trenera Samira Toplaka i njegovih pomoćnika, na kraju uspio ostati u najelitnijem razredu hrvatskog klupskog nogometa. Ostanak u ligi primarni je cilj momčadi te trenera i u ovom prvenstvu - ističu iz kluba.