NK VARAŽDIN S jednim igračem sporazumno raskinut ugovor

| 15.11.2022. u 10:50h | Objavljeno u Sport

Demir Peco više nije igrač varaždinskog nogometnog prvoligaša. Klub je s njim sporazumno raskinuo ugovor,izvijestio je sportski direktor NK Varaždin Nikola Šafarić.

- Možemo svi biti jako zadovoljni ostvarenim u jesenskom dijelu sezone. Ovaj tjedan napravit ćemo detaljnu analizu igračkog kadra, nekima ćemo se zahvaliti, a pokušat ćemo se ciljano pojačati na pozicijama za koje mislimo da smo malo tanki. Nećemo sigurno žuriti, tražit ćemo prava i kvalitetna rješenja. Mislim da imamo kvalitetan kadar,a što je najbitnije sada ćemo od prvog dana svi zajedno proći pripreme. Poznato je da smo na ljeto, posljednjeg dana prijelaznog roka doveli četiri igrača i njima je trebalo vremena da se prilagode. Sada kada od prvog dana krenemo svi skupa bit će sve još puno bolje i moramo nastaviti gdje smo stali - naglasio je Šafarić.

Pripreme za nastavak prvenstva nogometaši Varaždina počet će 5. prosinca.

- Možda smo statistički gledano, najmanje dobili od krilnih napadača i prioritet nam je da uspijemo dobiti nekog krilnog napadača. Ne bi bilo loše ako uspijemo još učvrstiti obranu - rekao je Šafarić

Nije tajna da je bilo ponuda za Tonia Teklića, ali još ništa konkretno.

- Ako će doći nemoralna ponuda definitivno ćemo morati razmišljati o njoj. Nama je cilj i svima bi nam drago bilo da Teklić ostane i da pokušamo maksimalno izvući iz ove sezone, ali nogomet nudi puno dobrih i loših stvari i ako se zaista dođe ponuda koja se ne može odbiti morat ćemo pričati o tome. Ponude su za njega dolazile praktički poslije svake utakmice, ali tako dugo dok službeno ne dođe ponuda na klupski e-mail ne možemo govoriti o konkretnosti ponude - napomenuo je Šafarić.