NK VARAŽDIN Obolio trener Kovačević, ali nastavlja voditi prvu momčad u nastavku sezone Foto: Krešimir Đurić

NK VARAŽDIN Obolio trener Kovačević, ali nastavlja voditi prvu momčad u nastavku sezone

Varaždinske vijesti | 10.11.2023. u 12:05h | Objavljeno u Sport

Iz Nogometnog kluba Varaždin danas su se oglasili priopćenjem kojim obavještavaju javnost o zdravstvenom izazovu koji je pred trenerom prve momčadi Marijem Kovačevićem.

- Treneru NK Varaždin, Mariju Kovačeviću, dijagnosticiran je karcinom na dijelu plućnog krila te će nakon dodatnih pretraga biti dogovoreno daljnje liječničko postupanje.

Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će Mario Kovačević nastaviti voditi prvu momčad Varaždina u nastavku ove sezone.

Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenje za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića.

Klub na čelu s upravom, svim članovima stožera te nogometašima Varaždina svim srcem stoji uz svog trenera, kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom.

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova - kaže se u priopćenju NK Varaždin, kojeg je potpisao predsjednik kluba Dražen Vitez.