NK Varaždin na pripremama u Sv. Martinu na Muri, trenirat će 25 igrača, među njima i pet novih Foto: Dražen Novosel

NK Varaždin na pripremama u Sv. Martinu na Muri, trenirat će 25 igrača, među njima i pet novih

| 12.7.2021. u 12:27h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina, točnije 25 igrača, od danas se za nastavak prvenstva priprema do nedjelje u Svetom Martinu na Muri.

Klub je napustio Vinko Petković, koji će karijeru nastaviti u Hrvatskom Dragovoljcu, Kerim Memija, koji je sporazumno raskinuo ugovor, Sven Golub, kojem je istekao ugovor, dok će Patrick Kesse na posudbu.

Od novih igrača u klub su stigli Filip Mekić (18), mladi reprezentativac Hrvatske koji igra na poziciji lijevog bočnog igrača. Rođen 13. rujna 2002. godine u Slavonskom Brodu, a došao je iz Osijeka s kojim je Varaždin dogovorio sve detalje transfera, a ugovor je potpisan na tri godine.

Do kraja sezone na posudbu iz Hajduka stigli su vratar Karlo Sentić i napadač Michele Šego, koji ima ugovor s Bijelima do ljeta 2023. godine, a proteklu polusezonu proveo je na posudbi u Dugopolju. Iz Sesveta je dovedena polušpica Mateo Topić (25), a iz Međimurja je došao krilni napadač Stjepan Igrec.

Osim njih na pripremama u Sv. Martinu na Muri su i Oliver Zelenika, Jurica Grgec,Igor Postonjski,Marko Stolnik, Matija Kolarić, Demir Peco, Leonard Vuk,Jesi Jensen Guera Djou, Matej Senić, Agon Elezi, Dejan Glavica,Max Juraj Ćelić,Luka Mezga,Fran Cerovčec,Matija Kanceljak, Hrvoje Crnčec, Leon Belcar, Karlo Lusavec, Noa Vugrinec, Luka Šteko.

U dolasku na pripreme su Andres Herrera i Itsuki Urata, dok zbog ozljeda na pripreme nisu išli Ivan Novoselec,Jorgo Pellumbi, Ivan Posavec, Petar Havojić i Marijan Fotak.