NK NEDELJANEC Jučerašnja utakmica u Beletincu nije trebala biti odgođena Foto: Krunoslav Bistrović, predsjednik NK Nedeljanec

NK NEDELJANEC Jučerašnja utakmica u Beletincu nije trebala biti odgođena

| 14.5.2023. u 14:02h | Objavljeno u Sport

U Nogometnom klubu Nedeljanec nisu zadovoljni što se jučer u Beletincu nije odigrao derbi susret 2. kola Lige za prvaka Elitne lige ŽNS-a, između domaće Bednje i Nedeljanca. Bio bi to susret vodeće i drugoplasirane momčadi lige.

Podsjetimo, susret je odgodio povjerenik za natjecanje jer je zbog kiše nogometni teren na igralištu Kod mosta u Beletincu tijekom jučerašnjeg jutra bio poplavljen vodom.

Kasnije se nakon prestanka oborina, voda povukla s terena, ali povjerenik za natjecanje, nakon što je obišao teren za igru, utvrdio je da ne postoje uvjeti za odigravanje utakmice, budući da je i teren i dalje bio natopljen vodom.

Utakmica je odgođena ,a novi termin odigravanja susreta bit će određen naknadno. U Nogometnom klubu Nedeljanec smatraju da susret jučer nije trebao biti odgođen.

- Mišljenja smo da se susret mogao odigrati jer je teren u poslijepodnevnim satima bio u boljem stanju nego ujutro te da su suci pred početak utakmice zajedno s kapetanima momčadi trebali izaći na teren i utvrditi da li postoje uvjeti za odigravanje susreta. Ukoliko bi se tada utvrdilo da uvjeti doista ne postoje onda je utakmica zaista trebala biti odgođena. Inače, osobno sam se tijekom jučerašnjeg poslijepodneva uvjerio u stanje terena u Beletincu i mogu reći da su se pod sličnim uvjetima već odigravale utakmice, a jednu je igrala i naša momčad - rekao je predsjednik NK Nedeljanec Krunoslav Bistrović, koji nam je, kako je naglasio prenio stav kompletnog Izvršnog odbora NK Nedeljanec.