NK IVANČICA JESENSKI PRVAK 4 NL Rade Herceg: Ovo je rezulat rada cijelog kluba, od uprave do igrača

| 14.12.2021. u 08:23h | Objavljeno u Sport

Momčad Ivančice iz Ivanca jesenski je prvak Četvrte nogometne lige Skupina Čakovec - Varaždin. Nakon 14 odigranih kola Ivančica ima 32 osvojena boda s 10 pobjeda, dva neriješena ishoda i dva poraza, uz 44 postignuta i 12 primljenih golova.

Drugoplasirani je Zelengaj, koji je osvojio 29 bodova, a aktualni prvak Bednja će proljetni dio sezone dočekati na četvrtom mjestu s 24 boda.

- Jesenska titula je rezultat rada cijelog kluba, od igrača do uprave, pri čemu je uprava kluba odradila veliki dio posla, odnosno jedna od rijetkih uprava od klubova koje sam trenirao nakon odlaska iz Varaždina, a koja je znala da se bez igrača ne može stvarati rezultat. Upravi moram zahvaliti da su mi omogućili optimalan broj igrača koje sam imao na treninzima, tako da sam mogao nesmetano raditi. Isto tako moram čestitati svim igračima i onima koji su bili na klupi za pričuve jer su sve ostale učinili boljim igračima. Niti jedan mjesec nisam imao u prosjeku ispod 15 igrača na treningu - rekao je trener Ivančice Rade Herceg.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti....