Radoslav Rogina se polako diže u ukupnom poretku (31.) Foto: Krešimir Đurić

Nizzolo se vratio na prvo mjesto, Rogina danas 37.

| 21.4.2016. u 17:05h | Objavljeno u Sport

Nakon što je osvojio prvu etapu, Talijan Giacomo Nizzolo pobjednik je treće etape biciklističke utrke Tour of Croatia. Današnju dionicu utrke duljine 190,8 kilometara od Makarske do Šibenika odvozio je za 4:35,42, drugi je bio Belgijac Timothy Dupont, a treći je bio još jedan Talijan Mateo Pelucchi.

Varaždinski biciklist Radoslav Rogina je današnju etapu završio na veoma dobrom 37. mjestu, dok se u ukupnom poretku podigao sa 40. na 31. mjesto uz 26 sekundi zaostatka za vodećim Giacomom Nizzolom koji se današnjom pobjedom vratio na prvo mjesto u ukupnom poretku. Drugi u ukupnom poretku je favorit za osvajanje ove utrke Britanac Mark Cavendish koji je današnju etapu završio na četvrtom mjestu, a treći je Timothy Dupont.

U momčadskom ukupnom poretku, Adria Mobil za koju se natječe Rogina trenutno zauzima 10. mjesto (21 ekipa ukupno), a na prvom mjestu su biciklisti Gazprom RusVela.

Sutra se vozi četvrta etapa duljine 122,1 kilometar koja će startati u Crikvenici u 12 sati i 25 minuta, a završiti za one najbrže negdje oko 15 sati i 40 minuta kod Učke.