Nikola Jelić dobio je veliko priznanje za svoj rad

Nikola Jelić sudit će na završnici futsal Lige prvaka u Kazahstanu

| 24.4.2019. u 09:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Novo priznanje najboljem sucu na svijetu Nikoli Jeliću Najbolji futsal sudac na svijetu Nikola Jelić s Ribič Brega nakon što je tijekom vikenda u Makarskoj sudio prvu utakmicu play offa hrvatskog futsal prvenstva između domaćeg Novog Vremena i momčadi Crnice iz Šibenika,otputovao je u Kazahstan, u grad Almaty, gdje će biti jedan od šestorice sudaca koji će dijeliti pravdu na utakmicama završnice europske Lige prvaka.

Uz Jelića, kojemu je ovo prvi puta da će imati priliku suditi na Final fouru Lige prvaka, u Kazahstanu će biti i zagrebački futsal sudac Saša Tomić, Na završni turnir Lige prvaka ove su se godine plasirale dvije španjolske momčadi Barcelona i Inter, zatim portugalski Sporting iz Lisabona te domaći sastav Kairat.

Polufinale utakmice su na rasporedu 26. travnja, poraženi će igrati za treće mjesto 28. travnja, kada će se, ali u kasnijem terminu, igrati i finalni susret. Iz varaždinskog ŽNS-a do sada je jedino Ivan Novak sudio finala Fustal Kupa, natjecanja koje je prethodilo Ligi prvaka, a Novak je sudio 15 finala zaredom.