Ivan Nevistić i Borimir Perković na današnje druženju s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Nevistić: Svi vjerujemo da protiv Intera možemo doći do bodova

| 8.8.2019. u 10:20h | Objavljeno u Sport

- Inter je ekipa koju treba respektirati i poštivati. Igrači kao što su Čeliković, Mlinar, Mazalović, Tsonev, Postonjski i Mamut zahtjevaju također respekt jer imaju iskustva i dugo su godina u Interu. Opet ću se ponavljati i reći da imamo tešku i zahtjevnu utakmicu, a uvjerenja sam da možemo očekivati i nadam se bodovima. Radna atmosfera je zaista za pohvaliti, preostaju nam još dva treninga do utakmice, nadam se da ćemo imati sve igrače na raspolaganju za subotnje gostovanje, a s naše strane očekujem da igra bude na puno većem nivou nego što je bila na susretu u Puli - naglasio je trener Varaždina Borimir Perković na današnjem susretu s novinarima u varaždinskom prvoligašu, a uoči subotnjeg gostovanja kod Intera u Zaprešiću, u susretu 4. kola HT Prve lige.

U konkurenciju za sastav vraćaju se Lisakovich i Vuk, Roce još neće biti u kadru, kao ni Brlečić. I vratar Varaždinaca Ivan Nevistić vjeruje da momčad u Zaprešiću može osvojiti prve bodove ove sezone.

- Imamo tri izgubljene utakmice ali na treninzima nismo spustili glave dolje, znamo da naša trenutačna pozicija nije realna situacija, jer možemo puno bolje i sigurno da svi vjerujemo da protiv Intera možemo doći do bodova. Neće biti lako,jednostavno moramo biti maksimalno angažirani i vjerovati da možemo uzeti bodove i vjerujem da će na kraju sve biti dobro. Inter ima pojedince koji imaju više iskustva u prvoj ligi nego mi, ali i mi imamo svoje kvalitete i šanse, Inter ćemo respektirati, ali trebamo gledati sebe, a mislim da nam nedostaje malo da budemo malo bezobrazniji,  možda u pojedinim trenucima suparnika previše respektiramo i ne koncentriramo se toliko na sebe - naglasio je Nevistić.

Od dva novopridošla igrača na subotnjem susretu u konkurenciji za sastav bit će Daniel Štrefulj, dok Nikola Tkalčić još nije registriran i nema pravo nastupa protiv Intera. Jozinović koji je s Varaždinom više od tri tjedna, ali još nije dobio papire iz Švicarske potrebne za registraciju, najvjerojatnije će napustiti redove varaždinskog prvoligaša.