Vratar Varaždina Ivan Nevistić Foto: Dražen Novosel

Nevistić: Imam osjećaj da bi danas moglo biti dobro protiv Rijeke

| 12.6.2020. u 11:46h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U 18 sati i 55 minuta na Gradskom stadionu u Varaždinu u sklopu 28. kola HT Prve lige momčad Varaždina očekuje susret protiv Rijeke. U sastavu Varaždina zbog tri žuta kartona neće biti Drožđeka,a zbog ozljeda će izostati Djou, Kolarić i Tkalčić, igrači koji bi, po riječima trenera momčadi Samira Toplaka, sigurno bili među prvih 11.

 - Ako dobro odigramo protiv Rijeke rezultat će biti pozitivan. Logično je da neću puno mijenjati u sastavu u odnosu na nadmetanja s Dinamom - naglasio je Toplak.

Vratar Rijeke na posudbi u Varaždinu Ivan Nevistić nada se večeras dobrom rezultatu za svoju momčad.

- S obzirom na dosadašnje rezultate možemo reći da nam Rijeka ne leži, ali danas nas očekuje novi susret, a svaka je utakmica priča za sebe. u dobrom su ritmu imaju šest pobjeda u nizu, ali bit ćemo motiviraniji od njih jer se borimo za ostanak u ligi i svaka nam je utakmica najbitnija. U ove tri prve utakmice nastavka prvenstva moramo pokušati izvući bodove jer će nam onda biti lakše u utakmicama protiv Istre 1961 i Intera, susretima koji će biti kvalifikacijski i možda i najbitniji. imam osjećaj da bi moglo biti dobro protiv Rijeke,atmosfera je dobra i nadamo se bodovima - naglasio je Nevistić.

Svjestan je da mu večeras neće biti lako, s obzirom na kvalitetu igrača Rijeke, sastava koji se bori za drugo mjesto na tablici.

- Sve te ekipe, Dinamo, Hajduk,Rijeka i Osijek, u napadu imaju individualce,ali već smo igrali s njima i znamo odakle nam prijeti opasnost. Bit ćemo spremni - zaključio je Nevistić.