Ivan Nevistić očekuje tešku utakmicu u Puli sa sretnim završetkom za Varaždin Foto: Dražen Novosel

Nevistić: Dat ćemo sve od sebe i vjerujem da ćemo uzeti bodove

| 7.2.2020. u 10:48h | Objavljeno u Sport

U sklopu 21. kola HT Prve lige momčad Varaždina danas u 18 sati očekuje susret u Puli s Istom 1961, utakmica koja je važna za obje momčadi kojima je prvenstveni cilj sačuvati prvoligaški status.

- Zbog VAR-a i svega što se događalo još nismo a trebali bi zaboraviti utakmicu s Hajdukom jer očekuje nas susret s Istrom, koji neće biti ništa manje zahtjevan od nedjeljnog susreta, a i nama je svaka utakmica u ligi kao da igramo s Dinamom ili Hajdukom. Slijedi nam period u kojem ćemo igrati sa sastavima koji su kvalitetom kao i mi i moramo i u tim utakmicama pokušati izvuči što je moguće više bodova. Analizirali smo utakmicu s Hajdukom i uvidjeli koje su stvari izostale, kako se ne bi ponavljale odnosno dsa pokušamo poboljšati stvari koje nas vode prema željenom cilju, a to je pobjeda - rekao je trener Varaždina Luka Bonačić.

Djou se, nakon šest dana izbivanja zbog ozljede, vratio treninzima i mogao bi biti u sastavu za ogled s Istrom 1961, dok su ostali igrači u konkurenciji za momčad.

- Idemo igrati i nadati se da možemo izvući povoljan rezultat - zaključio je Bonačić.

- Bit će to teška utakmica s konkurentom u borbi za ostanak, ali i kao svaka koju igramo. Protiv Hajduka spletom okolnosti rezultat je bio takav kakav jest, ali mislim da možemo bolje, što ćemo i pokazati danas u Puli. Idemo se boriti, dati sve od sebe i vjerujem da ćemo uzeti bodove - rekao je golman Varaždina Ivan Nevistić.