Nogometaši Podravine pretrpjeli su od Nedeljanca prvi poraz ove sezone na domaćem terenu Foto: Dražen Novosel

Nedeljanec pobijedio u Ludbregu, Bednja slavila kod Slobode u Slakovcu

| 15.10.2017. u 08:34h | Objavljeno u Sport

U sklopu 9. kola Četvrte nogometne lige skupina Čakovec - Varaždin jučer je u Ludbregu Podravina pretrpjela prvi poraz na domaćem terenu ove sezone. U županijskom derbiju bolji je bio Nedeljanec rezultatom 3:1. Na susretu su dosuđena tri kaznena udarca, od čega dva gostima, koji su s bijele točke mogli povesti već u 8. minuti, ali kazneni udarac nije iskoristio Petar Rog.

Poveo je domaćin u 39. minuti, golom Igora Topalovića. Na 1:1 izjednačio je Marko Kovačić u 53. minuti. Kod tog rezultata u 62. minuti domaćin nije iskoristio kazneni udarac,točnije udadar kapetana Siniše Vađuneca golman Mikić je obranio, a gosti svoj kazneni udarac u 75. minuti gosti su iskoristili, kada je strijelac bio Antonio Glavaš. Konačnih 1:3 postavio je svojim drugim golom Marko Kovačić u 88. minuti.

 

Bednja je pobijedila u Slakovcu domaću Slobodu rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Petar Sabolić u 63. minuti. U Murskom Središću Rudar je pobijedio Zelengaj 1:0, golom postignutim u 66. minuti, a Mladost Komet je pobijedio Dinamo 2:1.

Danas će u 15 sati početi preostale utakmice 9. kola, a sastat će se Jalžabet - Nedelišće, Međimurec - Novi Marof, Plitvica (G) - Sloga(Č) i Pušćine - Polet (SMnM).